ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΛΛΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΛΥ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ, ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ Η ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΕΠΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΧΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΣΑ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟΔΩΣΑΜΕ ΔΟΞΑ, ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩ ΘΕΩ.

“Ψάλατε τῷ Θεῷ ἡμῶν, ψάλατε, ψάλατε τῷ βασιλεῖ ἡμῶν, ψάλατε,  ὅτι βασιλεὺς πάσης τῆς γῆς ὁ Θεός, ψάλατε συνετῶς”. (Ψαλμ. μστ 7-8). Με την απαιτούμενη Λαμπρότητα αποδώσαμε Δόξα, τιμή και Λατρεία τω Θεώ, το  βράδυ της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου, καθώς τελέστηκε εν τη Ιερά ημών Μονή Του Τιμίου Προδρόμου Νικήσιανης, Ιερά αγρυπνία επί τη μνήμη Του Αγίου και Δικαίου Συμεών του Θεοδόχου, με την συμμετοχή πολλών κληρικών της Ιεράς ημών Μητροπόλεως, καθώς και πλήθος πιστών που προσήλθε με ευλάβεια στο Μοναστήρι μας. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο εορτάζων ιερομόναχος π. Συμεών, ευχαρίστησε το πολυπληθές εκκλησίασμα δια την τιμή και τις εγκάρδιες ευχές προς το πρόσωπό του επί της ονομαστικής του εορτής, αλλά και δια την αγάπη τους προς το Μοναστήρι και την συμπαράσταση στην προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους, ούτως ώστε η ιερά Μονή Του Τιμίου Προδρόμου Νικήσιανης, να λειτουργεί άρτια ως Κοινοβιακή Ιερά Μονή και να καταστεί μέγα μοναστικό και πνευματικό κέντρο. Μετά το πέρας της αγρυπνίας παρατέθηκε τράπεζα στην αίθουσα της Μονής με ζεστή σούπα και λοιπά κεράσματα.

Η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Νικήσιανης βρίσκεται στους πρόποδες του καταπράσινου Όρους Παγγαίου και πλησίον της πανέμορφης κώμης Νικήσιανης.
Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Σάββατο
07:30 π.μ έως 13:00 μ.μ.
16:00 μ.μ έως τις 19:00 μ.μ.

Κυριακή
07:00 π.μ έως 13:00 μ.μ.
16:00 μ.μ έως 19:00 μ.μ.

© 2024 Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Νικήσιανης.
Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

δημιουργία & φιλοξενία ιστοσελίδας by manbiz

φωτογραφίες και βίντεο by Βασίλης Μπάμπας